OM OS

3L Ludvigsen A/S blev grundlagt af brødrene Ludvigsen for 35 år siden. I dag består virksomheden, der startede i familiens køkken, af fire afdelinger med mere end 100 medarbejdere, der omfatter designere, ingeniører, teknikere og salgs- og servicepersonale.
  

3L Office Products A/S – er ansvarlig for det omfattende udvalg af selvklæbende  opbevaringsprodukter samt arkiverings- og præsentationssystemer til den professionelle sektor.

3L Consumer Products A/S – er ansvarlig for det store udvalg af selvklæbende foto- og præsentationsprodukter samt det brede sortiment af scrapbooking-produkter.

3L Teknik A/S – vores fremstillings- og produktionsafdeling, der er ansvarlig for udvikling og  konstruktion af de maskiner, der producerer alle vores produkter.

3L Innovation A/S – med baggrund i 3L koncernens omfattende erfaring og teknologiske knowhow tilbyder 3L Innovation en lang række avancerede nicheløsninger til udvalgte, eksterne kunder.

Vores stadig voksende udvalg af produkter og ydelser sælges nu i mere end 70 lande over  hele verden, men som ved virksomhedens start er det stadigvæk nytænkning, pionerånd og personlig integritet, der er den væsentligste drivkraft bag vores måde at gribe tingene an på. Disse tre faktorer går som en rød tråd gennem hele den måde, vi tænker og handler på, og danner grundlaget for forholdet til vores mange kunder.

Virksomheden ejes stadig af brødrene Ludvigsen, og de nuværende, moderne produktions- og administrationsfaciliteter befinder sig kun få kilometer fra det sted, hvor det hele startede. Alle væsentlige aspekter af virksomheden såsom forskning og udvikling, produktion og salg og markedsføring er samlet under ét tag, hvilket betyder, at vi hurtigt og effektivt kan reagere på ændrede markedskrav samt undersøge og udvikle nye koncepter, der opfylder disse krav.

Vi er stolte over at være uafhængige – også i økonomisk henseende – og da vi samtidig er særdeles konkurrencedygtige, er vi ikke bange for at gøre tingene på en anderledes måde. Rent faktisk ville vi blive temmelig chokerede, hvis vi pludselig måtte erkende, at vi gjorde tingene på samme måde som alle andre, og det er årsagen til, at vi altid er på udkig efter nye og bedre løsninger, der sikrer værditilvækst hos vores kunder og hjælper med til at omdefinere eksisterende behov og krav.

 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om 3L, vores produkter og ydelser og/eller vores forretningsfilosofi, er du velkommen til at kontakte os på tlf. +45 63 76 86 00 eller pr. e-mail til mail@3L.dk.

3L LUDVIGSEN A/S · VIBÆKVEJ 100 · DK-5690 TOMMERUP · DENMARK · PHONE +45 63 76 15 15 · E-MAIL: MAIL@3L.DK